Gourmetaften med vildt den 13. og 27. oktober 2017

Appetizer
Suppe af skovsvampe og chips af rodfrugter 

Menu
Variation af andefugl med røget æggeblomme, mayo af sorte trompetsvampe, syltede rødbeder og friteret kapers
*
Mini sliders af pulled pork på vildsvin med rødløg, æble og blomkål, hertil peberrodssennep med honning
*
Jordsskokkepure og kantarelsky, rosenkål og glaseret perlehøne ledsaget af øl og persille
*
Trio af krondyr – filet – medister – ragout – serveret med cremet perlespelt, garneret med græskar, hasselnødder og grønkål
*
Buffet med danske oste og Klarskovgaards udvalg af kage og is
*
Hertil serveres velkomstdrink og særligt udvalgte vine til hver enkelt ret samt kaffe til dessertbuffeten

Pris for menu, vin og kaffe kr. 795,00

 

 


Velkomstdrink og appetizer serveres klokken 18.00
Comwell Klarskovgaard, Korsør Lystskov 30, 4220 Korsør – bordbestilling på tlf. 72 16 20 00 – 2
Særlig værelsespris i forbindelse med arrangementet: 2-sengsværelse kr. 690,00