Kunne du tænke dig at komme til en lækker gourmetaften med fisk og skaldyr - så tjek nedenstående tilbud!

Gourmetaften med fisk og skaldyr foregår følgende datoer: 17. Marts & 24 Marts. 

OBS! menuen for d. 17 & 24 Marts er forskellige.

 

17. Marts 2017

 

Blinis med rogn & østers 

*
Blåmusling-Consomme med letrøget muslinger, dild og blomkål

*
Rimet torsk med torskerognscreme, syltede beder og sprøde kapers

*
Friteret smelt med hummermayo og chips

*
Søtunge og kanin i trøffel sauce med perlebyg porrer og stegte rødder

*
Buffet med udvalg af oste, kage og is
*
Velkomstdrink, særligt udvalgte vine og kaffe

*


Pris for menu, vine og kaffe kr. 795,00


Velkomstdrink og appetizer serveres klokken 18.00

 

 

 24. Marts 2017

 

Blinis med rogn & østers

*

Hummerbisque med hummer og brisler syrnet fløde og persille

*

Røget ørred og laks med vagtelæg og caviarcreme

*

Sprødstegt ferskvandsfisk med sauce hollandaise, syltede rødløg og sprøde nødder

*

Helleflynder og svinekæbe med øl, æbler, honning og kål

*

Buffet med udvalg af oste, kage og is

*

Pris for menu, vine og kaffe kr. 795,00

Velkomstdrink og appetizer serveres klokken 18.00

 

Comwell Campus Klarskovgaard, Korsør Lystskov 30, 4220 Korsør –

 Plads bestilling på tlf. 72 16 20 00 tast 2 eller hotel.klarskovgaard@comwell.dk

Særlig værelsespris i forbindelse med arrangementet: 2-sengsværelse kr. 690,00