Comwell Klarskovgaard

Comwell Klarskovgaard på Vestsjælland ligger midt i den skønneste uspolerede natur på en af Danmarks smukkeste pletter direkte ud til Storebælt.
 

Natur

Naturen har stor betydning på Comwell Klarskovgaard og der er masser af plads at boltre sig på. I den omkringliggende skov er blandt andet etableret udendørs ”lokaler” - såsom to store tipi´er. Herudover finder du flere mindre pladser og aktiviteter rundt i skoven, som indbyder til alt fra faglige breaks og udfordringer til hygge og mad i det fri.

 

Arkitektur

Glæd dig også til at træde ind i en arkitektonisk og prisbelønnet perle af smukke detaljer og rum der emmer af atmosfære. Her finder du ikke hvide vægge, men masser af træ og højt til loftet. Med udsigt til Storebælt og grønt så langt øjet rækker ligger en skøn terrasse.
 

Lækker mad

På Comwell Klarskovgaard venter der dig særlige oplevelser, når du sætter dig til bords for at nyde maden og udsigten. Er du til gode vine råder stedet desuden over en velassorteret vinkælder med vine af høj kvalitet. Glæd dig til en prisbelønnet middag i lækre omgivelser.
 
 
Læs mere om møder/konferencer
Læs mere om selskaber/events