referencer

Referencer

Elisabeth Kierkegaard, SikkerhedsBranchen:
"Vores arrangement bestod af flere mindre møder, frokost og et stort møde for alle om eftermiddagen. Logistikken kunne have givet enhver sved på panden, men på Comwell Campus Klarskovgaard var vi i trygge hænder hele vejen igennem. Personalet huskede selv alle de små, vigtige detaljer, og de var aldrig langt væk, hvis vi skulle bruge dem. Vores medlemmer oplevede en velorganiseret dag med god forplejning i smukke omgivelser."

Heidi Skov, RenoNorden A/S:
"Servicen på Comwell Campus Klarskovgaard, var i top, alle var klar med en hjælpende hånd og svar på spørgsmål eller ændringer i dagsprogrammet. Der var smil og høfligt personale over alt. Kvaliteten af maden var i top, god kvalitet, lækkert anrettet, og der var noget for en hver smag. Lokalerne, var dejlig lyse, og vendte ud til smuk natur. Det er svært at finde et sted der ligger i så dejlige omgivelser." 

Inge Mellemgaard, Center for Kultur, Fritid og Borgerservice:
"Det er godt at have den samme kontaktperson - det gør en forskel at jeg efterhånden har talt med Heidi så mange gange - jeg ved, at skulle der mod forventning komme vanskeligheder så vil Heidi gøre alt hvad hun kan for at løse det. Og så har I rigtig dejlig mad - der også imødekommer forskellige ønsker/behov så personer med allergi eller personer der følger en særlig kur også kan få en dejlig madoplevelse. Og så har I en dejlig beliggenhed der giver nogen særlige muligheder ved arbejdende møder."

Nina Lindegaard Jensen, Selandia:
"Generelt er I bare gode! jeg vil specielt fremhæve Kristine Frederikke Jørgensens professionelle og imødekommende måde at agere på."