Gourmetaften med fisk og skaldyr

Elsker du lækkerierne fra havet, så deltag i vores skaldyrsaften fredag den 12. april 2019 klokken 18.00, hvor der vil være et bredt udvalg af forskellige slags fisk og skaldyr. 

Vores kokke serverer smagfulde og innovative retter af havets friske fangst og sæsonens grøntsager. Til menuen serveres særligt udvalgte vine og kaffe sammen med dessertbuffeten

Bordreservation
Du kan bestille bord på telefon 7216 2000 eller hotel.klarskovgaard@comwell.dk

Vil du blive og overnatte?
I forbindelse med arrangementet kan der bookes værelser til særlig fordelagtig pris.

  • Enkelt værelse kr. 595,-
  • Dobbeltværelse kr. 690,-

Husk at benytte din e-mail, hvor dit Comwell Club medlemskab er tilknyttet for at optjene point. Dine point bliver tilskrevet efter afrejse.

 

Menuen i restauranten

Velkomst
Velkomstdrink - Blinis med rogn & østers 

Serveringer
Kammuslingsouffle med ramsløg og jordskokker 
Rimmet laks med poreraske, rødbede og caviar
Rokkevinge med radiser og dild 
Isingfilet med skaldyr og forårsgrønt

Dessert
Buffet med udvalg af oste, kage og is