Comwell Campus
- et nyt mødested

Comwell Campus Klarskovgaard ligger midt i den skønneste uspolerede natur direkte ud til Storebælt på den yderste kant af Vestsjælland. Vi har gennem mange år specialiseret os i afholdelse af møder, kurser og konferencer og har naturligvis optimale møde- og konferencefaciliteter i moderne lokaler, som alle er udstyret med topmoderne IT/AV-udstyr.

Men fremover har vi endnu mere at byde på. Vi har nemlig fået nye, unikke faciliteter overalt, indgået samarbejde med CoastZone og ansat et antal faste instruktører. Det betyder, at vi nu kan præsentere aktiviteter, som både udfordrer mødedeltagernes grænser, fysik, logik og samarbejdsevner - et koncept som med garanti vil tilføre dine fremtidige møder nye dimensioner og synergi.

Vores nye aktivitetsprogram er bygget op omkring fem værdier, der fokuserer på:
Samarbejde, Adrenalin, Innovation, Fordybelse og Puls.

image description

Velkommen på Comwell Campus Klarskovgaard – mulighedernes mødested.

Next
image description image description
image description

Et kreativt møderum

Comwell Campus Klarskovgaard sætter fokus på motivation og deltagerinvolvering som afgørende faktorer for at forstå, lære, anvende og lagre budskaber. Kort sagt handler det om at få størst muligt udbytte af din møde- eller kursusinvestering ved at effekten bliver synlig, så den giver afkast både under og efter mødet.

Comwell Campus Klarskovgaard tilbyder et stort udvalg af forskellige faciliteter samt – i samarbejde med CoastZone - instruktørfaciliterede aktiviteter der udfordrer deltagernes logik, fysik og samarbejdsevner. Faciliteterne og aktiviteterne kan indarbejdes som en naturlig del af jeres møde ved, at de tager udgangspunkt i mødeformålet og dermed skaber en ”rød tråd” mellem arrangementet og udbyttet. Aktiviteterne kan variere fra korte mødeboosts med involverende og energiskabende aktiviteter til praksis og teori i form af foredragsholdere. Aktiviteterne kan foregå både ude og inde og bruger forskellige læringsformer.

Udbyttet af aktiviteterne er, at mødedeltagerne oplever og føler mødebudskabet og derfor bedre forstår, husker og implementerer.

Next

Aktiviteter på Campus

Next

Instruktører

image description

Du har mulighed for at få 30 min med en af vores instruktører, til dit møde. Dette er inkluderet i mødeprisen.

HUSK: Praktisk tøj
Ved spørgsmål, kontakt instruktørerne:
Next