Smagfuld Aften på Comwell Klarskovgaard

EVENTET ER UDSOLGT PÅ COMWELL KLARSKOVGAARD.

Vores kokke har en stor forkærlighed for ærlig og bæredygtig mad og råvarer. Derfor gentager vi sidste års store succes med Smagfuld Aften fredag den 22. marts 2019 kl. 18.00. En aften hvor fantasien og kreativiteten slippes løs, og hvor du får ni festserveringer ud over det sædvanlige – for kun 495 kr. pr. person. Du kan komme til Smagfuld Aften på seks af vores hoteller i marts.

En festaften med ni serveringer og smag for skillingen
Køkkencheferne disker op med ni kulinariske serveringer, der serveres som ”social dining”, hvor der bliver skabt en intim og hyggelig madoplevelse, og hvor årstidens råvarer og økologi er i højsædet. Her får du vitterlig smag for skillingen, når køkkenet præsenterer smagfulde serveringer og udvalgte retter fra vores festmenuer. 

Middagen koster kun kr. 495,- pr. person. Ønsker du en vinmenu hertil, kan du købe denne for kun kr. 465,- pr. person.

Bordreservation
Book dit bord online her

Når du køber en billet til Smagfuld Aften trækker vi beløbet med det samme på dit kreditkort. Købet kan ikke refunderes, og der kan ikke betales med Club point eller gavekort. Dog optjenes der nye point i forbindelse med overnatning. 

Dobbelt op på club-point når du overnatter
Er du Comwell Club medlem optjener du dobbelt op (10%) i point af din totale regning ved afrejse. Du optjener både point på din overnatning, middagen og evt. tilkøb under opholdet. 

Book bord og overnatning her

Husk at benytte din e-mail, hvor dit Comwell Club medlemskab er tilknyttet for at optjene point. Dine point bliver tilskrevet efter afrejse.

 

Menuen i restauranten

Forret
Sæsonens rogn med løg, syrnet creme dild og kartoffel 
Jordskokkesuppe med friterede chips og persille
Skaldyr med ramsløgsmayo og grillet brioche 

Hovedret
Skagensskinke med syltede svampe
Forårsløg med saucetartar 
Kroket af dansk kylling med saltbagt selleripuré
Grambogård-gris med perlebyg og braiseret bacon med æble og cider

Dessert
Danske oste med brændnældepesto 
Rabarber med hvid chokolade