Comwell

Møder & Konferencer

Comwell Klarskovgaard er et specialiseret kursus- og konferencecenter i Korsør på Vestsjælland med 5-stjernede faciliteter og 3-stjernede værelser. Vi er flere år i træk blevet nomineret til titlen Danmarks Bedste Konferencecenter.

Huset er formålsindrettet til kursus- og konferencevirksomhed, og vi har derfor optimale faciliteter med multijusterbare stole, trådløst internet og tidssvarende AV-udstyr. Derudover har vi blandt andet IT-kundecenter og teknisk personale, som altid er klar til at hjælpe.

Vi tilbyder:

• 9 konferencelokaler
• 24 mødelokaler
• En konferencesal med plads til 190 personer
• 100/100 Mbit fibernetforbindelse til internettet

Som ét af meget få hoteller har Comwell Klarskovgaard gratis 100/100 Mbit fibernetforbindelse til internettet. Den hurtige forbindelse er særligt fordelagtig ved videokonferencer, hvis der skal downloades store præsentationer fra en hjemmeside, og hvis mange VPN-forbindelser bruges samtidig.

På Comwell Klarskovgaard gør vi vores yderste for at sikre, at alt forløber til din fulde tilfredshed.  Vores mødeplanlæggere kan blandt andet hjælpe med at øge udbyttet af dit møde med gode råd og mødetips. Læs mere om mødeplanlægning på Comwell Klarskovgaard.

Hvis du ønsker en helt særlig mødeoplevelse, kan du også få dit eget mødeområde med udsigt over Storebælt eller vores smukke æbleplantage. Læs mere om vores unikke mødefaciliteter.

Comwell Klarskovgaard - Korsør Lystskov 30 - DK-4220 Korsør  - Tel.(+45) 7216 2000


Konference forespørgsel