Comwell

Aktiviteter

På Comwell Campus tager vi udgangspunkt i naturen, som er den perfekte ramme om aktive succesoplevelser. Målet er at skabe unikke oplevelser, hvor der er plads til alle og man kommer tættere på hinanden. Vi har fokus på udbytte og læring igennem vores fem værdier, som er Samarbejde, Fordybelse, Puls, Adrenalin og Innovation. 

Nedenstående er et overblik over aktiviteter som er tilgængelige på Comwell Campus. De kan kombineres på forskellig vis og efter jeres ønsker og behov.


 
 

Samarbejde:

Giant Team Game: Et team game hvor man skal være flere om at flytte brikkerne. Man skal løse forskellige opgaver for at flytte en brik, så man skal handle hurtigt for at kunne rykke fra sine modstandere.

ATV Handling: Man skal som team hjælpe hinanden på et ATV køretøj. Køreren kan ikke se noget, så god kommunikation og tillid er vigtige elementer for at forcere forhindringerne.

Team Circle: Her skal man som team komme rundt i cirklen. Man får luft under fødderne, sammen kan man måske holde balancen.

Segway Team Challenge: Strategi og rollefordeling har stor betydning på segyawbanen. Forskellige udfordringer kræver forskellige kompetencer.

Klatrebaselix: For at forcere klatrebaselixen skal alle på holdet med. I kan nemlig ikke komme på toppen af den 9. meter høje klatrebaselix alene.

 


 

Fordybelse:

Pistolskydning: Skydning med softguns kræver fokus i øjeblikket. Samtidig er vigtigheden af at vidensdele af stor betydning.

Refleksionszoner: I vores Time-Out område er der tid til fordybelse. I en stille krog ved vandet får man tid og ro til at fordybe sig i nogle essentielle spørgsmål.

Meditation: Det at fordybe sig er en effektiv måde at genfinde fokus, overskud og nærvær. Vi sætter rammerne og skaber et udgangspunkt der er inspirerende med fokus på at mærke nuet og føle indre ro.

 

 

 
 

Puls:

Kickbikes: Her er der fart over feltet og pulsen kommer op. Dette er en stafet hvor to hold kører imod hinanden. Der skal koordineres og heppes på holdkammeraterne for at få flest omgange.

Cirkeltræning: I cirkeltræning træner man forskellige øvelser og styrker dermed kroppen. Her kommer pulsen i vejret og man kobler af fra omverdenen.

Crossfit in Nature: I Crossfit bruger vi naturen som træningsrum. Her bruger vi træerne og vægten fra egen krop til at styrke muskulatur og kredsløb.

 


 

Adrenalin:

Svævebane: På svævebanen er der mulighed for at komme højt op i luften og suse henover græsset med udsigt over Storebælt. Svævebanen er 240 meter lang så man kan nå at nyde udsigten. Meget tidskrævende ved store grupper.

Badning i Storebælt: Man mærker det kolde gys når man sætter tæerne i Storebælt. Det sætter gang i blodomløbet og man mærker naturen.

 

 

 
 

Innovation:

Glas værksted: På glasværkstedet er der fokus på at iværksætte højre hjernehalvdel og dermed udfordre sine kreative sider. Vi udforsker en kreativ tilgang til emner som i måske arbejder med på andre måder i jeres hverdag. Arbejdet med glas er en spændende proces og man får et kreativt resultat man kan glæde sig over.

Fotos med iPads: Vi arbejder med forskellige temaer, som man skal dokumentere og kommunikere ved hjælp af iPads.

Programmet og aktiviteterne bestemmes efter jeres ønsker og behov. De kan kombineres og tilpasses efter tid og ønsker.

Deltagerne inddeles i mindre grupper, så der kommer konkurrenceelement, intensitet og energien løfter sig. Alle kan være med og man kommer tættere på hinanden.  Vi vil give jer sjove og lærerige oplevelser sammen. I vil se nye sider af hinanden i en ramme, hvor især det sociale element er i centrum.